Blondies met Stroopwafel en Karamel Fudge
Print RecipeIngredients
- 200 gr witte chocolade
- 170 gr margarine
- 1 el vanille-extract
- 4 eieren
- 250 gr witte suiker
- Een grote snuf zout
- 200 gr zelfrijzend bakmeel
- 125 gr soft fudge karamel
- 200 gr stroopwafels
Instructions
Verwarm de oven voor op 180 graden. Bekleed een bakvorm van 20 bij 30 cm met bakpapier.
Pak een koekenpan en smelt de witte chocolade en margarine op de au bain-marie manier op laag vuur. Blijf goed roeren.
Pak een kom waarin je kan mixen. Voeg de eieren, vanille-extract, suiker en een grote snuf zout toe en mix het beslag tot een romig geheel.
Snijd de stroopwafels en soft fudge karamel in kleine stukjes.
Voeg de gesmolten chocolade toe aan het romige beslag. Meng het even door elkaar met een spatel.
Spatel tot slot de stroofwafelstukjes, soft karamel fudge blokjes en het zelfrijzend bakmeel door het mengsel. Houd een paar stroopwafelstukjes over voor de topping.
Schep het beslag in de bakvorm en leg nog wat stroofwafelstukjes op het beslag. Bak de blondies 45 minuten af in de oven. Laat de blondies afkoelen, snijd in blokjes en geniet ervan!
Notes
Benodigdheden: Bakvorm van 20 x 30 cm