Koolhydraatarme Frittata met Broccoli, Zalm en Oude Kaas
Print RecipeIngredients
- 5 eieren
- 300 gr broccoli
- 150 gr doperwten (diepvries)
- 1/2 sjalotje
- 100 gr gerookte zalm
- 2 tl kerriepoeder
- 50 gr extra oude geraspte kaas
- Zout en peper naar smaak
- Olijfolie
- Optioneel: 40 gr rucola
Instructions
1
Pak een kom en kluts de eieren.
2
Was de broccoli en snijd het in kleine stukken. Snipper het halve sjalotje en snijd de zalm in repen.
3
Pak een grote koekenpan, voeg olijfolie toe aan de pan en fruit hierin 5 minuten het sjalotje en de broccoli.
4
Schep vervolgens de doperwten erbij en breng het groentemengsel op smaak met de kerriepoeder, peper en zout.
5
Leg de repen zalm erop, schenk de geklutste eieren erover en strooi er lekkere oude kaas overheen. Bak het geheel op een laag tot middelhoog vuur tot de eieren gestold zijn met een deksel op de pan.
6
Halveer de frittata en serveer eventueel met beetje rucola. Eet smakelijk!