fbpx
Dips, Sauzen & Dressings

Chips Dipsaus

chips dipsaus

Ik ben echt dol op chips! Ik lust echt alles. En als ik zeg dat ik er dol op ben bedoel ik dat het mijn favoriete snack is wanneer ik zin heb in iets zouts, knapperigs en het is gewoon ronduit zalig. Maar na jarenlang chips te hebben gegeten besloot ik dat het tijd werd om ze een soort metgezel te geven. Deze lekkere chips dipsaus was geboren.

Chips dipsaus

Tegenwoordig, als ik naturel chips in de supermarkt heb gehaald en we willen naturel chips eten, maak ik er altijd een dipsausje chips bij. Ik ben dol op het maken van dit recept, omdat het maar een paar ingrediënten bevat die je altijd wel in huis hebt. Het kost geen tijd om deze verrukkelijke dipsaus voor chips te maken én het op te eten. Hoe eerder ik de chips in deze geweldige chips dip kan dippen, hoe beter!

Het is niet alleen super simpel om deze chips dipsaus te maken, maar de smaak is ook echt heerlijk. De combinatie van de kruiden is een erg goede combinatie. De curry, peterselie, paprika en knoflook maken de dipsaus nog zaliger.

Deze chips dipsaus is perfect om de dag voor een feestje te maken, want hij is het lekkerst als hij lekker koud is bij het opdienen. Maar ik maak hem ook weleens een dag van tevoren en dan kan je hem gewoon uit de koelkast halen als je de chips dipsaus graag wilt serveren. Je kan de chips dip een paar dagen bewaren, maar dan moet je wel weer even opnieuw roeren. Naast een feestje maak ik hem ook vaak ’s avonds voor bij de borrel of een gezellige filmavond. Snel alle ingrediënten bij elkaar voegen en roeren in een leuk kommetje.

Natuurlijk is deze dip het lekkerst met chips, maar hij is ook erg lekker met een cracker, patat of pretzels.

Chips Dipsaus

Print Recipe
Cooking Time: 5 minuten

Ingredients

  • 3 el Griekse yoghurt
  • 2 el mayonaise
  • 1 tl currypoeder
  • 1 tl peterselie kruiden
  • 1 tl paprikapoeder
  • Grote snuf peper en zout
  • Grote snuf knoflookpoeder

Instructions

1

Pak een leuke kom, voeg alle ingrediënten toe en mix het goed door elkaar met een lepel. Super makkelijk. Dippen maar!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply