fbpx
Hoofdgerechten

Wraps met Krokante Kipsnitzels en een Frisse Salade

wraps met krokante kipsnitzel

Wraps zijn erg makkelijk om te maken en eten wij vaak als we niet weten wat we moeten eten. Lees hieronder het recept voor een gevulde wrap met krokante kipsnitzel, cherrytomaatjes, geraspte wortel, mais, bieslook en yoghurt.

Wraps met krokante kipsnitzel

 

Wraps met Krokante Kipsnitzel & Frisse Salade

Print Recipe
Serves: 2 Cooking Time: 15 min

Ingredients

  • olijfolie
  • 4 kipsnitzels 5,00
  • 150 g cherrytomaten 0,88
  • halve theelepel gedroogde bieslook of 10 g verse bieslook
  • 200 g mais 0,56
  • 100 g peen julienne of geraspte wortel 0,24
  • 4 el griekse yoghurt 0,1
  • 4 (volkoren)wraps 1,25
  • peper en zout

Instructions

1

Verhit de olijfolie in de pan en bak de kipsnitzels op middelhoog vuur tot ze goudbruin en krokant zijn.

2

Pak ondertussen een schaal.

3

Halveer de cherrytomaten.

4

Laat de mais uitlekken.

5

Rasp eventueel de wortel.

6

Schep de cherrytomaten, bieslook, mais, wortel en yoghurt door elkaar en breng op smaak met peper en eventueel zout.

7

Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking.

8

Haal de kipsnitzels uit de pan en snij ze in de lengte door drieรซn.

9

Schep de frisse salade in de wraps en verdeel de snitzelrepen erover

Notes

Gemiddelde prijs: โ‚ฌ 8,00

You Might Also Like