Een heerlijk fris, koolhydraatarm en uniek recept! De omelet is rijk gevuld met de zalige combinatie van avocado, limoen, yoghurt en koriander. Dit gerecht kan als lunch maar ook als diner.
Mexicaanse gevulde omelet
Print RecipeIngredients
- 1 rijpe avocado
- 1 limoen
- 7 g of 1 tl koriander
- 1,5 el Griekse yoghurt
- olijfolie
- Chinese roerbakmix 400 g
- 4 eieren
- 30 g jonge kaas
- 200 g kalkoen
Instructions
Doe het vruchtvlees van de avocado in een keukenmachine, knijp er รฉรฉn limoen boven uit, doe de koriander, Griekse yoghurt en wat olijfolie erbij en laat de machine draaien tot het een gladde saus is geworden.
Snij de kalkoen in blokjes en bak ze in een pan tot ze gaar zijn, voeg vervolgens de Chinese roerbakmix toe en bak 4 minuten mee.
Kluts 2 eieren in een kommetje, doe er wat zout en peper bij en bak de eieren in een grote koekenpan tot รฉรฉn kant bruin is.
Draai het ei om en rasp de jonge kaas eroverheen.
Leg het gebakken ei op een groot bord, smeer de avocadodressing geleidelijk over het ei en schep vervolgens de Chinese roerbakmix op het ei en vouw het ei dicht.
Kluts nog een keer 2 eieren en bak de eieren om het tweede gerecht te kunnen serveren. Eetsmakelijk!
Notes
Gemiddelde prijs: โฌ 7,80