fbpx
Hoofdgerechten/ Lunch

Vegetarische Wrap met Avocadosaus, Julienne Wortel en Crispy Sticks

vegetarische wrap met avocadosaus, julienne wortel en crispy sticks

Vegetarische Wrap met Avocadosaus, Julienne Wortel en Crispy Sticks

Print Recipe
Serves: 4 wraps Cooking Time: 25 minuten

Ingredients

  • 4 grote volkoren tortilla’s
  • 2 romatomaten
  • ½ komkommer
  • 150 gr julienne wortel
  • 320 gr Valess crispy sticks
  • 2 avocado’s
  • 200 gr crème fraîche
  • 1 knoflookteentje
  • Zout en peper naar smaak
  • 1 el citroensap
  • 1 tl paprikapoeder
  • Handje bieslook (3 gr)
  • Olijfolie

Instructions

1

Haal de schil van de avocado’s af en haal de pit eruit. Haal ook het velletje van de knoflook af en snijd de knoflook in grove stukken. Snijd de romatomaten en halve komkommer in blokjes.

2

Pak een kommetje waarin je de staafmixer kan gebruiken en voeg de avocado’s, crème fraîche, knoflook, zout, peper, citroensap, paprikapoeder en bieslook toe. Pureer de ingrediënten met de staafmixer tot een gladde saus.

3

Pak een koekenpan en voeg een scheutje olijfolie toe. Bak de crispy sticks 4 minuten krokant op middelhoog vuur tot ze lekker krokant zijn geworden.

4

Verwarm de tortilla’s even in de oven of in een grote koekenpan. Verdeel vervolgens de avocadosaus over de tortilla’s, de crispy sticks, julienne wortel, komkommer en romatomaten over de tortilla’s. Geniet ervan!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply