Vegetarische Wrap met Avocadosaus, Julienne Wortel en Crispy Sticks
Print RecipeIngredients
- 4 grote volkoren tortillaโs
- 2 romatomaten
- ยฝ komkommer
- 150 gr julienne wortel
- 320 gr Valess crispy sticks
- 2 avocadoโs
- 200 gr crรจme fraรฎche
- 1 knoflookteentje
- Zout en peper naar smaak
- 1 el citroensap
- 1 tl paprikapoeder
- Handje bieslook (3 gr)
- Olijfolie
Instructions
Haal de schil van de avocadoโs af en haal de pit eruit. Haal ook het velletje van de knoflook af en snijd de knoflook in grove stukken. Snijd de romatomaten en halve komkommer in blokjes.
Pak een kommetje waarin je de staafmixer kan gebruiken en voeg de avocadoโs, crรจme fraรฎche, knoflook, zout, peper, citroensap, paprikapoeder en bieslook toe. Pureer de ingrediรซnten met de staafmixer tot een gladde saus.
Pak een koekenpan en voeg een scheutje olijfolie toe. Bak de crispy sticks 4 minuten krokant op middelhoog vuur tot ze lekker krokant zijn geworden.
Verwarm de tortillaโs even in de oven of in een grote koekenpan. Verdeel vervolgens de avocadosaus over de tortillaโs, de crispy sticks, julienne wortel, komkommer en romatomaten over de tortillaโs. Geniet ervan!