Hoofdgerechten

Quesadilla’s met Kip en Gegrilde Paprika’s

Quesadilla’s met kip en gegrilde paprika's

Quesadilla’s zijn erg lekker. Ze lijken op tosti’s maar dan met wraps gemaakt. Je kan ze in de pan bakken of onder de grill. Ook kan je ze eten als lunch of als hoofdgerecht.  Deze quesadilla’s zijn erg makkelijk om te maken. Probeer het nu zelf!

Quesadilla’s met kip en gegrilde paprika's

Print Recipe
Serves: 12 puntjes Cooking Time: 30 min

Ingredients

  • 1 ui
  • 150 g gegrilde paprika's
  • 190 g gerookte kipfilet
  • 150 g geraspte jonge kaas
  • 4 tortillawraps
  • 2 tl paprikapoeder

Instructions

1

Snijd de ui in ringen en de paprika en kipfilet in smalle reepjes.

2

Verdeel de kip, de gegrilde paprika, de ui en de kaas over de helft van de wrap.

3

Bestrooi met een snuf paprikapoeder en vouw de wrap dubbel.

4

Bak de wrap in een koekenpan zonder olie of boter allebei de kanten tot ze bruin zijn.

5

Bak de andere quesadilla's op dezelfde wijze. Snijd ze in punten en serveer eventueel met een frisse salade. Eetsmakelijk!

Notes

Gemiddelde prijs: € 6,10

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply