fbpx
Hoofdgerechten/ Pasta

Pasta met Spekreepjes en Brocolli

Pasta met spekreepjes en brocolli

Proef de zalige combinatie van spek, ui, brocolli en kaas in deze pasta. De pasta is erg makkelijk en snel om te maken. Echt een aanrader!

Ingrediënten (2 personen):

  • 150 g volkoren penne
  • 300 gram broccoli
  • 100 gram spekreepjes
  • 1 rode ui
  • 345 gram passata di pomodoro fijn gekruid
  • 75 gram geraspte jong belegen 30+ kaas

Gemiddelde prijs: € 8,00
Bereidingstijd: 30 min

Stap 1: Snij de brocolli en kook deze in een pan.

Stap 2: Pak een andere pan en kook de penne en voeg eventueel wat zout toe.

Stap 3: Bak de spekreepjes 5 minuten in een grote koekenpan zonder olie op een middelhoog vuur.

Stap 4: Snij de rode ui in halve ringen en voeg deze toe aan de spekreepjes en bak 3 minuten mee. Voeg vervolgens de passata toe en verwarm het nog 1 minuut.

Stap 5: Giet de penne en brocolli af als deze beetgaar zijn en voeg het toe aan de grote koekenpan. Breng het op smaak met peper en zout.

Stap 6: Serveer het gerecht op een mooi bord, wat jonge kaas eroverheen en eetsmakelijk.

 

 

Pasta met spekreepjes en brocolli

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply