fbpx
Hoofdgerechten

Hartige Pannenkoek met Gehakt, Prei en Champignons

Hartige Pannenkoek met Gehakt, Prei en Champignons

We weten inmiddels wel hoe lekker zoet belegde pannenkoeken zijn, maar hartig zijn ze ook zalig. Probeer mijn recept en smullen maar!

Gevulde pannenkoek met gehakt, prei en champignons

Print Recipe
Serves: 2 Cooking Time: 30 min

Ingredients

  • 250 gram tarwebloem
  • 1 mespunt zout
  • 2 eieren
  • 1/2 liter melk
  • 50 gram boter
  • 300 g gehakt
  • 1/2 prei
  • 150 g champignons
  • 100 g jonge kaas
  • 150 g spekjes

Instructions

1

Pak een grote kom en mix de bloem, zout, eieren en melk door elkaar.

2

Doe een beetje boter in koekenpan en bak de gehakt tot het bijna bruin is.

3

Snij de prei en champignons in schijfjes en voeg de prei, champignons en spekjes toe aan de pan met gehakt.

4

Pak een hele grote koekenpan zodat je een grote pannenkoek krijgt.

5

Doe de boter in de pan en bak de pannenkoek aan รฉรฉn kant bruin.

6

Draai de pannenkoek om en rasp er kaas overheen.

7

Haal de pannenkoek uit de pan als de andere kant ook gaar is en leg de pannenkoek op een groot bord.

8

Schep het hartige beleg op de pannenkoek en vouw de pannenkoek dubbel. Eetsmakelijk!

Notes

Gemiddelde prijs: โ‚ฌ 5,70

You Might Also Like