Hoofdgerechten

Spinaziecurry met Naanbrood, Kipfilet en Jonge Kaas

naanbrood met spinaziecurry

Het beste en zaligste gerecht voor een drukke dag: de smeuïge spinaziecurry in of op warm naambrood. Je bent binnen een kwartier al klaar!

Ingrediënten (2 personen):

  • 1 ui
  • 2 tomaten
  • 1 teentje knoflook
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 250 gram kipfilet
  • 1 eetlepel kerriepoeder
  • 250 gram spinazie a la crème
  • 100 gram jonge kaas
  • 240 gram/2 stuks naanbroden (voorkeur met knoflook en koriander)

Bereidingstijd: 15 min

Stap 1: Snij de ui, tomaten, kip, knoflook en kaas in kleine stukjes.

Stap 2: Doe de olijfolie in de pan en bak de kip tot het iets wit is geworden.

Stap 3: Voeg de ui toe en fruit dit 2 min mee.

Stap 4: Voeg de tomaten, knoflook en het kerriepoeder toe en roerbak het 1 minuut.

Stap 5: Schep de spinazie erbij en bak het mee totdat het helemaal ontdooid is.

Stap 6: Doe de oven aan op 180 graden en leg de naanbroden er 5 minuten in.

Stap 7: Doe als laatste de kaasblokjes erbij en laat deze heel lichtjes smelten.

Stap 8: Haal de naanbroden uit de oven. Snij ze open of serveer de naanbroden samen met de lekkere spinaziecurry.

spinaziecurry

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply