Het beste en zaligste gerecht voor een drukke dag: de smeuรฏge spinaziecurry in of op warm naambrood. Je bent binnen een kwartier al klaar!
Ingrediรซnten (2 personen):
- 1 ui
- 2 tomaten
- 1 teentje knoflook
- 2 eetlepels olijfolie
- 250 gram kipfilet
- 1 eetlepel kerriepoeder
- 250 gram spinazie a la crรจme
- 100 gram jonge kaas
- 240 gram/2 stuks naanbroden (voorkeur met knoflook en koriander)
Bereidingstijd: 15 min
Stap 1: Snij de ui, tomaten, kip, knoflook en kaas in kleine stukjes.
Stap 2: Doe de olijfolie in de pan en bak de kip tot het iets wit is geworden.
Stap 3: Voeg de ui toe en fruit dit 2 min mee.
Stap 4: Voeg de tomaten, knoflook en het kerriepoeder toe en roerbak het 1 minuut.
Stap 5: Schep de spinazie erbij en bak het mee totdat het helemaal ontdooid is.
Stap 6: Doe de oven aan op 180 graden en leg de naanbroden er 5 minuten in.
Stap 7: Doe als laatste de kaasblokjes erbij en laat deze heel lichtjes smelten.
Stap 8: Haal de naanbroden uit de oven. Snij ze open of serveer de naanbroden samen met de lekkere spinaziecurry.
No Comments