Snacks & Tapas

Borrelbrood met Raclette Kaas

Snoepbrood

Een heerlijk vers brood met gesmolten kaas, knoflook, sjalotje en roomboter. Erg lekker met rode wijn en een goede film. Je kan telkens een stukje brood er vanaf plukken.

Borrelbrood met Raclette Kaas

Print Recipe
Serves: 4 Cooking Time: 30 min

Ingredients

  • Rond wit brood van de bakker
  • 200 gram Zwitserse raclette
  • 4 el roomboter
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 sjalot
  • Peper
  • Peterselie kruiden

Instructions

1

Verwarm de oven voor op 180°C.

2

Snij het brood kruislings diep in tot onderaan de korst en snij de raclette in dunne plakjes.

3

Smelt de roomboter in een klein pannetje, snij de knoflook fijn en snipper de sjalot en voeg het toe aan de roomboter. Een beetje peper en peterselie erbij en roer het mengsel goed door tot de boter gesmolten is en het goed gemengd is.

4

Leg het brood in een ovenschaal en vul het met de plakjes raclette. Zorg ervoor dat de raclette in alle partjes zitten.

5

Verdeel het roomboter mengsel ook tussen de partjes en bak het in 15 minuten in de oven krokant. Het is klaar als de kaas is gesmolten. Eetsmakelijk!

Notes

Gemiddelde prijs: € 6,20

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply