fbpx
Bakrecepten/ Snacks & Tapas

Bladerdeeghapjes met Geitenkaas en Blauwe Bessen

bladerdeeghapjes met geitenkaas en blauwe bessen

Bladerdeeghapjes met Geitenkaas en Blauwe Bessen

Print Recipe
Serves: 6 bladerdeeghapjes Cooking Time: 20 minuten bereiden + 25 minuten oventijd

Ingredients

  • 120 gr blauwe bessen
  • 6 vellen bladerdeeg (diepvries)
  • 50 gr poedersuiker
  • 1 ei
  • 100 gr verse geitenkaas honing

Instructions

1

Laat de bladerdeeg vellen ontdooien en verwarm de oven voor op 200 graden.

2

Leg de 6 ontdooide vellen bladerdeeg op een grote plank op een schoon aanrecht en besmeer de bladerdeeg vellen van punt tot punt met de geitenkaas.

3

Leg verspreid ongeveer 10 blauwe bessen per vel op de geitenkaas.

4

Vouw de bladerdeeg vellen dubbel en leg ze allemaal op een met bakpapier beklede ovenplaat. Vouw ze niet te strak dicht, want ze rijzen nog in de oven.

5

Voeg de ei toe aan een bakje en klop het ei los. Besmeer de bladerdeeghapjes met het ei.

6

Doe de ovenplaat met de bladerdeeghapjes in de oven en bak ze in 25 minuten gaar in de oven. Bestrooi ze daarna in met wat poedersuiker. Geniet ervan!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply