Kaasstengels met Groene Olijventapenade
Print RecipeIngredients
- groene olijventapenade recept of kant-en-klare groene olijventapenade
- 6 diepvries bladerdeeg vellen
- 50 gr geraspte belegen kaas
- Eigeel van 1 ei
- Peper en zout naar smaak
Instructions
1
Verwarm alvast de oven voor op 200 ยฐC en laat de bladerdeeg vellen ontdooien op een bord.
2
Pak een grote snijplank en maak van twee bladerdeeg vellen een rechthoek door twee zijden aan elkaar te plakken. Snijd de rechthoek in vier lange stroken. Herhaal dit nog twee keer voor de andere bladerdeeg vellen.
3
Smeer de gewenste hoeveelheid van de groene olijventapenade op de stroken bladerdeeg en draai de stroken tot spiralen en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat.
4
Scheid het eigeel in een kommetje en klop het eigeel los. Bestrijk het bladerdeeg met het eigeel met een bakkwastje.
5
Bestrooi vervolgens het bladerdeeg met de belegen kaas. Bak de kaasstengels 20 minuten in de oven tot ze krokant en mooi bruin zijn geworden.
No Comments