Zalmzijde uit de Oven met Dille, Citroen, Honing en Mosterd
Print RecipeIngredients
- 1 bosje dille 5 gr
- 1 citroen
- 1 hele zalmzijde (ca. 1,2 kg)
- 1 el Limburgse mosterd
- 1 el honing
- 1 el olijfolie
- 1 knoflookteentje
- Peper naar smaak
- Aluminiumfolie
Instructions
1
Verwarm de oven voor op 200 graden.
2
Snijd de knoflook fijn en snijd de citroen in schijfjes.
3
Pak een bakje, voeg de mosterd, honing, knoflook en olijfolie toe en mix het goed door elkaar met een lepel of vork.
4
Pak een groot vel aluminiumfolie en leg de hele zalmzijde op de aluminiumfolie. Bestrijk de zalmzijde royaal met het lekkere mosterdhoning mengsel.
5
Garneer de zalm met de dille en peper.
6
Vouw de aluminiumfolie dicht, zodat er een pakketje ontstaat.
7
Leg de zalmzijde 17 minuten in de voorverwarmde oven. Dat wordt genieten. Eet smakelijk!
Notes
Zalig met gebakken aardappeltjes erbij en groenten.
No Comments