fbpx
Bijgerechten/ Koolhydraatarm/ Lunch/ Salades

Salade met Makreel, Appel, Avocado, Ei en Honing-Mosterd Dressing

salade met makreel, appel, avocado, ei en honing-mosterd dressing
๐ŸŸแดกษชษดแด€แด„แด›ษชแด‡ + ษดษชแด‡แดœแดก ส€แด‡แด„แด‡แด˜แด›: ๊œฑแด€สŸแด€แด…แด‡ แดแด‡แด› แดแด€แด‹ส€แด‡แด‡สŸ, แด€แด˜แด˜แด‡สŸ, แด€แด แดแด„แด€แด…แด, แด‡ษช แด‡ษด สœแดษดษชษดษข-แดแด๊œฑแด›แด‡ส€แด… แด…ส€แด‡๊œฑ๊œฑษชษดษข.
Deze maand deel ik als Princes Ambassadeur weer een nieuw recept met het thema FOOD MEMORY. Van jongs van aan is mij geleerd dat vette vis erg gezond is. De omega-3-vetzuren zijn goed voor je hart en er zitten onwijs veel vitaminen in vis. In het weekend gingen we altijd naar de markt om een lekker visje te eten en dan aten we met name veel makreel. Makreel is dan ook vis dat ik van jongs af aan bijna elke week eet en daarom deel ik graag deze lekkere lunchsalade!
Heb jij ook een mooie of lekkere herinnering met vis uit blik? Deel je recept op Instagram en win een Princes vis Zomer Borrel Box t.w.v. โ‚ฌ50!
Wil jij deze fantastische box winnen? Dit moet je doen:

โ€ข Volg @zaligkoken.nl en @princes_nl op Instagram.
โ€ข Laat ons weten wat jouw Food Memory recept is en tag je familie en/of vrienden.
โ€ข Wil je heel graag winnen? โšก๏ธMaak jouw Food Memory recept of maak dit recept na met @princes_nl vis en deel dit in je IG feed post of story. Vergeet @zaligkoken.nl en @princes_nl niet te taggen en gebruik te maken van de hashtag #FoodMemory.

De winactie loopt t/m 6 september ๐Ÿ”ฅ

salade met makreel, appel, avocado, ei en honing-mosterd dressing

Salade met Makreel, Appel, Avocado, Ei en Honing-Mosterd Dressing

Print Recipe
Serves: 2 personen Cooking Time: 30 minuten

Ingredients

  • Salade:
  • 120 gr Princes gegrilde makreel in zonnebloemolie
  • ยฝ Kanzi appel
  • 1 avocado
  • 5 gr bieslook
  • 50 gr veldsla
  • 2 eieren
  • 100 gr cherrytomaten
  • Dressing:
  • 1 el Limburgse mosterd
  • 1 el honing
  • 2 el volle yoghurt
  • 1 tl citroensap
  • Peper en zout naar smaak

Instructions

1

Was de appel en snijd in blokjes. Haal de schil van de avocado, haal de pit eruit en snijd in blokjes. Snipper de bieslook. Was de cherrytomaten en snijd doormidden. Kook de eieren en snijd ze vervolgens in kleine blokjes.

2

Maak de dressing in een klein kommetje. Voeg de mosterd, honing, yoghurt, citroensap, peper en zout toe en meng het door elkaar met een lepeltje.

3

Pak een mooie grote schaal en verdeel de veldsla, appel, cherrytomaten, eieren, avocado en de gegrilde makreel.

4

Garneer de salade met bieslook en honing-mosterd dressing. Geniet van deze zalige salade met makreel!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply