โข Laat ons weten wat jouw Food Memory recept is en tag je familie en/of vrienden.
โข Wil je heel graag winnen? โก๏ธMaak jouw Food Memory recept of maak dit recept na met @princes_nl vis en deel dit in je IG feed post of story. Vergeet @zaligkoken.nl en @princes_nl niet te taggen en gebruik te maken van de hashtag #FoodMemory.
De winactie loopt t/m 6 september ๐ฅ
Salade met Makreel, Appel, Avocado, Ei en Honing-Mosterd Dressing
Print RecipeIngredients
- Salade:
- 120 gr Princes gegrilde makreel in zonnebloemolie
- ยฝ Kanzi appel
- 1 avocado
- 5 gr bieslook
- 50 gr veldsla
- 2 eieren
- 100 gr cherrytomaten
- Dressing:
- 1 el Limburgse mosterd
- 1 el honing
- 2 el volle yoghurt
- 1 tl citroensap
- Peper en zout naar smaak
Instructions
Was de appel en snijd in blokjes. Haal de schil van de avocado, haal de pit eruit en snijd in blokjes. Snipper de bieslook. Was de cherrytomaten en snijd doormidden. Kook de eieren en snijd ze vervolgens in kleine blokjes.
Maak de dressing in een klein kommetje. Voeg de mosterd, honing, yoghurt, citroensap, peper en zout toe en meng het door elkaar met een lepeltje.
Pak een mooie grote schaal en verdeel de veldsla, appel, cherrytomaten, eieren, avocado en de gegrilde makreel.
Garneer de salade met bieslook en honing-mosterd dressing. Geniet van deze zalige salade met makreel!
No Comments