Koolhydraatarm/ Snacks & Tapas

Gevulde zalmrolletjes met komkommer en roomkaas

Gevulde zalmrolletjes met komkommer en roomkaas

Op zoek naar een lekker hapje tijdens een tapasavondje, een borrel of als amuse bij een diner? Dan ben je op de juiste pagina beland. Deze heerlijke zalmrolletjes met komkommer en roomkaas zijn koolhydraatarm (lees: goed voor de lijn), ziet er leuk uit op tafel en super simpel om te maken!

Ook heb je bij dit recept maar 3 ingrediënten nodig, als je de zwarte peper niet meetelt. De kruidige roomvulling past perfect bij de gerookte zalm en smelt bijna in je mond.

In plaats van kruidenroomkaas kun je ook naturel roomkaas gebruiken. Ook zou je nog dille kruiden kunnen toevoegen of pijnboompitjes.

Ga jij deze zalige zalmrolletjes maken?

Gevulde zalmrolletjes met komkommer en roomkaas

Print Recipe
Serves: 20 stuks Cooking Time: 30 min

Ingredients

  • 1 komkommer
  • 200 gr gerookte zalm
  • 185 gr kruidenroomkaas (bijvoorbeeld Philadelphia)
  • snufje zwarte peper

Instructions

1

Snijd 10 plakken in de lengte van de komkommer met een kaasschaaf of dunschiller.

2

Snijd net zulke grote plakken van de gerookte zalm en smeer de zalm met de kruidenroomkaas en bestrooi met een snufje peper.

3

Rol de komkommer en zalm voorzichtig op prik er een cocktailprikker in voor de finishing touch.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply