Gnocchi di patate is een Italiaans gerecht. De ovale balletjes zijn gemaakt van aardappel en tarwemeel. Het is een zalige pasta en een keer wat anders!
Gnocchi di patate met kip en spinazie
Print RecipeIngredients
- 1 pak Gnocchi di patate
- 300 g kipfilet
- 1 courgette
- 1 rode paprika
- 1 tl basilicum of 8 gram verse basilicum
- 400 gram verse spinazie
- 1 blikje tomatenblokjes
- 1 witte ui
- 2 teentjes knoflook
- 1 theelepel suiker
- Peper en zout
- Olijfolie
Instructions
Snijd de knoflook fijn en de ui, paprika, courgette en kipfilet in blokjes.
Verhit een beetje olijfolie in een wokpan en voeg de ui, paprika, courgette en kipfilet toe. Bak 5 minuten op middelhoog vuur.
Voeg de spinazie en basilicum toe en laat het omscheppend slinken.
Giet de tomatenblokjes erbij en voeg de knoflook en suiker toe. Zet het vuur laag en roer regelmatig.
Kook ondertussen de gnocchi in een kookpan met een snufje zout. Haal de gnocchi uit het water als ze boven komen drijven.
Voeg de gnocchi toe aan het groentenmengsel en breng op smaak met zout en peper. Eetsmakelijk!
Notes
Gemiddelde prijs: โฌ 9,20