Hoofdgerechten/ Koolhydraatarm

Bruine bonen met Spekjes, Tomatensaus en Chipolata’s

Bruine bonen met Spekjes, Tomatensaus en Chipolata's

Een rijkgevuld hoofdgerecht met een accent van de lekkere tomatensaus, spekjes en chipolata’s.

Bruine bonen met Spekjes, Tomatensaus en Chipolata's

Print Recipe
Serves: 2 Cooking Time: 30 min

Ingredients

  • 200 g bruine bonen
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 blik tomatenblokjes à 400 g
  • 1 tl gedroogde rozemarijn
  • 100 g spekreepjes
  • Een halve runderbouillontablet
  • 4 chipolata's
  • 75 g jonge bladsla met veldsla

Instructions

1

Giet de bonen af in een zeef en maak de bonen schoon met wat water.

2

Doe de bonen, tomatenblokjes, rozemarijn en spekreepjes in een pan.

3

Snijd de knoflook heel fijn en voeg dit toe aan de pan. Roer goed door elkaar.

4

Voeg de helft van het runderbouillontablet toe met 50 ml water. Breng aan de kook. Zet het vuur vervolgens laag en laat het even pruttelen met de deksel op de pan tot het vocht iets is verdampt. Roer af en toe even.

5

Bak ondertussen de chipolata's.

6

Serveer de bruine bonen met de chipolata's en de bladsla met veldsla. Eetsmakelijk!

Notes

Gemiddelde prijs: € 6,90

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply