fbpx
Hoofdgerechten/ Noedels/ Salades

Aziatische Noedelsalade met Zalm & Edamame Bonen

Aziatische noedelsalade met zalm en edamame bonen

Een echt Aziatisch gerecht. Een gezonde noedelsalade van edamame bonen, broccoli, zalm en ui. Het gerecht is warm maar ook koud erg lekker.

Aziatische noedelsalade met zalm & edamame bonen

Print Recipe
Serves: 2 Cooking Time: 30 min

Ingredients

  • 180 g woknoedels
  • 500 g broccoli
  • 1 ui
  • 155 g edamame bonen (Bonduelle)
  • 1 el sojasaus
  • 1 el chilisaus
  • 150 g gerookte zalm
  • 0,5 el sesamzaadjes
  • 2 el wokolie

Instructions

1

Snij de ui in ringen, snij de zalm in kleine stukken en snij de broccoli in roosjes.

2

Kook de broccoli beetgaar. Bak ondertussen de ui in wokolie.

3

Kook de woknoedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bak ondertussen de zalm iets aan voor 1 minuut en warm de edamame bonen ook even op.

4

Giet de broccoli, woknoedels en edamame bonen af en schep het in een schaal.

5

Rooster tot slot de sesamzaadjes tot ze licht bruin zijn. Pas op met aanbranden.

6

Meng de noedels, de broccoli, woknoedels en edamame bonen met de dressing van sojasaus en chilisaus.

7

Verdeel over de borden en leg er de gerookte zalmstukjes op. Strooi er de geroosterde sesamzaadjes overheen. Eetsmakelijk!

Notes

Gemiddelde prijs: โ‚ฌ 9,10

You Might Also Like