Heb jij net als wij geen zin om nog uitgebreid te koken als je uit je werk komt? Dit pastagerecht heb je in een handomdraai gemaakt en is nog lekker ook!
Penne met Gehaktballetjes en Rijkgevulde Groentesaus
Print RecipeIngredients
- 150 g penne
- 250 g gehaktballetjes
- 225 g Italiaanse groenten
- 1 blik/200 g gepelde tomaten
- 150 ml gegrilde rode paprika
- 1 tl gedroogde oregano of tijm
- 1 el olijfolie
- Peper en zout
Instructions
Kook de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Giet af en laat uitlekken.
Verhit ondertussen een beetje olijfolie in een pan en bak de runderballetjes tot ze rondom bruin en gaar zijn.
Verhit wat olijfolie in een andere pan en bak de Italiaanse groenten in 5 minuten op middelhoog vuur.
Voeg na 3 minuten de gepelde tomaten toe en een theelepel oregano of tijm. Schep het een aantal keer om en breng het op smaak met peper en zout.
Laat de paprika uitlekken en snij het in stukjes. Schep de paprika en pasta door de saus en verdeel de gehaktballetjes erover. Klaar, eetsmakelijk!
Notes
Gemiddelde prijs: โฌ 5,60