Hoofdgerechten

Naanbrood met Kipgehakt, Feta en Frisse Groenten

naanbrood met kipgehakt, feta en frisse groenten

Naanbrood met Kipgehakt, Feta en Frisse Groenten

Print Recipe
Serves: 2 personen

Ingredients

  • 2 plain naanbroden
  • 400 gr gekruid kipgehakt
  • 2 lepels Griekse yoghurt
  • 1 komkommer
  • 10 gr verse koriander
  • 1 tomaat
  • 1 rode ui
  • Peper naar smaak
  • 1 el citroensap
  • Feta
  • 2 teentjes knoflook
  • Olijfolie

Instructions

1

Snijd de komkommer en tomaat in blokjes, snijd de knoflook fijn en snipper de rode ui.

2

Doe wat olijfolie in een koekenpan en voeg het kippengehakt, de knoflook en de rode ui toe en bak het geheel tot de kip bruin is geworden.

3

Pak ondertussen een kom en voeg de Griekse yoghurt, komkommer, tomaat, de citroensap en peper en zout naar smaak toe. Meng het goed.

4

Doe ook alvast de naanbroden volgens de verpakking in de oven.

5

Als de naanbroden warm zijn haal je ze uit de oven en schep je hier het kipgehakt op en vervolgens het komkommer/tomaat mengsel.

6

Verkruimel iets feta en koriander eroverheen. En klaar om dit feestje op te eten!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply