Een zalig vullende maaltijdsoep. Een lekkere variant op de standaard kippensoep.
Oosterse kippensoep met noedels, paksoi en sperzieboontjes
Print RecipeIngredients
- 750 ml water
- 1 kippenbouillontablet
- 1 el ketjap
- 1 el pindakaas
- 175 g kipdijfilet
- 90 g noedels
- 200 g gebroken sperziebonen
- 150 g paksoi
- 60 g taugé
- 25 g gebakken uitjes
Instructions
Doe het water, het kippenboulliontablet, de jetjap en pindakaas in een soeppan en breng het roerend aan de kook.
Snij de kipdijfilet en paksoi in blokjes en voeg de kipdijfilet en sperziebonen toe aan de soep. Breng op smaak met peper en zout.
Voeg ook de paksoi en noodles toe.
Laat de soep 15 minuutjes zachtjes koken zodat de smaken goed gemengd worden.
Verdeel de taugé over de soepkommen en schep de soep erop. Bestrooi met de gebakken uitjes en eetsmakelijk!
Notes
Gemiddelde prijs: € 7,30
No Comments