Een zalig vullende maaltijdsoep. Een lekkere variant op de standaard kippensoep.
Oosterse kippensoep met noedels, paksoi en sperzieboontjes
Print RecipeIngredients
- 750 ml water
- 1 kippenbouillontablet
- 1 el ketjap
- 1 el pindakaas
- 175 g kipdijfilet
- 90 g noedels
- 200 g gebroken sperziebonen
- 150 g paksoi
- 60 g taugรฉ
- 25 g gebakken uitjes
Instructions
1
Doe het water, het kippenboulliontablet, de jetjap en pindakaas in een soeppan en breng het roerend aan de kook.
2
Snij de kipdijfilet en paksoi in blokjes en voeg de kipdijfilet en sperziebonen toe aan de soep. Breng op smaak met peper en zout.
3
Voeg ook de paksoi en noodles toe.
4
Laat de soep 15 minuutjes zachtjes koken zodat de smaken goed gemengd worden.
5
Verdeel de taugรฉ over de soepkommen en schep de soep erop. Bestrooi met de gebakken uitjes en eetsmakelijk!
Notes
Gemiddelde prijs: โฌ 7,30
No Comments