Hoofdgerechten/ Soepen

Oosterse Kippensoep met Noedels, Paksoi en Sperzieboontjes

Oosterse Kippensoep met Noedels, Paksoi en Sperzieboontjes

Een zalig vullende maaltijdsoep. Een lekkere variant op de standaard kippensoep.

Oosterse kippensoep met noedels, paksoi en sperzieboontjes

Print Recipe
Serves: 2 Cooking Time: 45 min

Ingredients

  • 750 ml water
  • 1 kippenbouillontablet
  • 1 el ketjap
  • 1 el pindakaas
  • 175 g kipdijfilet
  • 90 g noedels
  • 200 g gebroken sperziebonen
  • 150 g paksoi
  • 60 g taugé
  • 25 g gebakken uitjes

Instructions

1

Doe het water, het kippenboulliontablet, de jetjap en pindakaas in een soeppan en breng het roerend aan de kook.

2

Snij de kipdijfilet en paksoi in blokjes en voeg de kipdijfilet en sperziebonen toe aan de soep. Breng op smaak met peper en zout.

3

Voeg ook de paksoi en noodles toe.

4

Laat de soep 15 minuutjes zachtjes koken zodat de smaken goed gemengd worden.

5

Verdeel de taugé over de soepkommen en schep de soep erop. Bestrooi met de gebakken uitjes en eetsmakelijk!

Notes

Gemiddelde prijs: € 7,30

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply