fbpx
Hoofdgerechten

Kipburgers met Avocado, Tzaziki en Cheddar

kipburgers met avocado, tzaziki en cheddar

Kipburgers met Avocado, Tzaziki en Cheddar

Print Recipe
Serves: 4 kipburgers Cooking Time: 30 minuten

Ingredients

  • 4 kipburgers
  • 2 tomaten
  • 1 avocado
  • 4 broodjes
  • 4 blaadjes sla
  • 1 rode ui
  • 4 cheddar kaasplakjes
  • 2 el olijfolie
  • 150 gr tzatziki
  • 2 el grove Zaanse mosterd

Instructions

1

Was de groenten. Snijd de tomaten in plakjes. Snijd de broodjes doormidden. Halveer de avocado's, verwijder de pit en schil en snijd de avocado in plakjes. Verwijder de schil van de rode ui en snijd de rode ui in ringen.

2

Pak een grote koekenpan, voeg een ruime hoeveelheid olijfolie toe en bak de binnenkant van de broodjes even aan tot ze lekker krokant zijn geworden.

3

Ik leg de sneetjes van de hamburgerbroodjes altijd al klaar op de bordjes. Voeg nu nog een beetje olijfolie toe aan de pan en bak de kipburgers goudbruin op middelhoog vuur in ongeveer 6 tot 8 minuten.

4

Smeer één kant van de broodjes met een goede hoeveelheid tzatziki en de andere kant van de broodjes met de Zaanse mosterd.

5

Verdeel vervolgens het beleg op de hamburgers met de rode ui, dan de tomaten, kipburgers, cheddar, avocado en sla. Geniet ervan!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply