fbpx
Nagerechten

Hangop Recept met Verse Frambozen en Bastogne

hangop recept met verse frambozen en bastogne

Hangop Recept met Verse Frambozen en Bastogne

Print Recipe
Serves: 4 personen Cooking Time: 6 uur in de koelkast en 15 minuten bereiden

Ingredients

  • 1 liter volle yoghurt
  • 2 tl vanille aroma
  • Snuf kaneel
  • 300 gr verse frambozen
  • 200 gr frambozen jam
  • 12 Bastogne koeken

Instructions

1

Pak een grote en diepe kom en hang er een vergiet in. Het vocht van de yoghurt moet hier nog makkelijk in kunnen lekken. Leg een schone theedoek in het vergiet en schenk de yoghurt in de theedoek. Zet de schaal minimaal 6 uur in de koelkast.

2

Haal de kom na 6 uur uit de koelkast en schep de yoghurt uit de theedoek in een andere kom en voeg de kaneel en vanille aroma toe. Meng het geheel goed door elkaar met een lepel.

3

Pak een ander kommetje en de bastogne koeken en maak de bastogne koeken fijn met een pollepel door te stampen of verkruimel de bastogne koeken met een keukenmachine.

4

Pak leuke dessertglazen en maak laagjes van de ingrediรซnten. Voeg eerst een beetje kruimel toe van de bastogne koeken, daarna een beetje hangop, dan een laagje frambozen jam, vervolgens voeg je nog wat bastogne kruimel toe en hangop. Garneer de hangop met de verse frambozen en je kan er lekker van smikkelen.

You Might Also Like