โ‚ฌ 2,00 - โ‚ฌ 2,99/ Hoofdgerechten

Fusilli met Sugar Snaps en Italiaanse Groenten in Tomatensaus

Fusilli met sugar snaps en italiaanse groenten in tomatensaus

Zin in een lekker bord met pasta en super snel klaar? In 15 minuutjes staat het op tafel!

Fusilli met Sugar Snaps en Italiaanse Groenten in Tomatensaus

Print Recipe
Serves: 2 Cooking Time: 15 min

Ingredients

  • 250 g fusilli
  • 200 g Italiaanse roerbakgroente
  • 2 el olijfolie
  • 100 g sugar snaps
  • 150 g basic pastasaus
  • 25 g oude kaas
  • 25 g pijnboompitten

Instructions

1

Kook de fusilli volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.

2

Bak ondertussen voor 5 min de italiaanse groenten en de sugar snaps in wat olijfolie in een pan.

3

Voeg de pastasaus toe en verwarm 3 min. Roer regelmatig.

4

Rooster de pijnboompitten.

5

Rasp ondertussen de oude kaas en giet de pasta af.

6

Schep de pasta door de saus en verdeel over twee borden. Bestrooi met de kaas en pijnboompitten.

Notes

Gemiddelde prijs per persoon: โ‚ฌ 2,50

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply